DIETA MONTIGNACA

Została zapoczątkowana przez francuskiego pracownika działu rozwoju i badań jednego z amerykańskich koncernów, Michela Montignaca, który zbierał wszystkie informacje na temat żywienia i zachorowalności na cukrzycę. Za głównego winowajcę otyłości w metodzie Montignaca zostały uznane węglowodany – przede wszystkim te, które gwałtowanie podnoszą poziom cukru we krwi.

WARIANTY KCAL CENY
1000 kcal 59 zł
1200 kcal 61 zł
1500 kcal 63 zł
1800 kcal 69 zł
2000 kcal 75 zł
2500 kcal 79 zł
ZAMÓW DIETĘ
PANEL KLIENTA
ZAMÓW DIETĘ
PANEL KLIENTA

PRZYKŁADOWE MENU

Śniadanie Przekąska Obiad Przekąska Kolacja
Ziołowa pasta mięsna, pieczywo razowe, pomidorki chery, rzodkiewka, papryka, kalarepka. Paleo tarta z brokułami, łososiem, suszonymi pomidorami i oliwkami. Roladka z indyka faszerowana boczniakami i szynką parmeńską na sosie pieczarkowym, frytki warzywne, sałatka z kiszonych ogórków z cebulką, papryką konserwową, natką pietruszki i oliwą. Hummus z czarnuszką, pumpernikiel. Pieczone pomidorki chery, blanszowany jarmuż i chipsy z kalarepki. Pieczona cukinia zbolońską lawą na sałatce z czarnej soczewicy z papryką, rukolą, suszonymi pomidorami, papryką i natką pietruszki